Η εταιρεία

Η Kourassis Electrical Engineering δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται δυναμικά από το 2009 στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας, στις εγκαταστάσεις δικτύων καθώς και στη μελέτη και εγκατάσταση ηλεκτρολογικών αυτοματισμών. Σημειώνοντας επιτυχία στα τμήματα αυτά, η εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει το εύρος των δραστηριοτήτων της και σε άλλους επιχειρησιακούς τομείς, όπως ο κλάδος των τηλεπικοινωνιών, μέσω της εγκατάστασης οπτικών ινών σε όλη την Ελλάδα.

Εμπνεόμαστε από την τεχνολογία και ανακαλύπτουμε για εσάς τα πιο καινοτόμα προϊόντα θέτοντας ως στόχο την ευημερία και την ασφάλεια σας.

Πέρα από τις βασικές επιχειρησιακές δραστηριότητες, όπως κάμερες, συναγερμοί, οπτικές ίνες, η Kourassis Electrical Engineering αναπτύσσει και ολοκληρώνει έργα στον τομέα της ασφάλειας των φωτοβολταϊκών έργων, στη μελέτη και εγκατάσταση δικτύων/τηλεφωνικών κέντρων, στη μελέτη & ολοκλήρωση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων καθώς και στα συστήματα παιδικής ασφάλειας.

Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, που αυτή τη στιγμή αριθμεί περισσότερους από 120 υπαλλήλους, παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προσφέρει λύσεις σε μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις και οικιακούς πελάτες.

Παράλληλα έχουμε αναλάβει και διεκπεραιώνουμε έργα του Δημοσίου σε συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα τηρώντας όλες τις προδιαγραφές για τη διασφάλιση της ποιότητας.

Αποστολή

Κύριο μέλημά μας η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων που διασφαλίζουν τη μέγιστη ασφάλεια και ταχύτητα στις επικοινωνίες τόσο στους εταιρικούς όσο και στους οικιακούς πελάτες.

Όραμα

Στην Kourassis Electrical Engineering στοχεύουμε να εδραιωθούμε ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς των συστημάτων ασφαλείας και των οπτικών ινών στην Ελλάδα.

Αξίες

Εμπνεόμαστε από τις αξίες που καθοδηγούν τις συμπεριφορές μας εντός και εκτός εταιρείας και συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία και τη βιώσιμη ανάπτυξη της.

  • Αποτελεσματικότητα με προτεραιότητα την ασφάλεια
  • Καινοτομία
  • Υπευθυνότητα σε όλες τις φάσεις εκπόνησης του έργου
  • Ομαδικότητα και αλληλοϋποστήριξη
  • Σεβασμός προς όλους
  • Συνεχής πρόοδος και εκπαίδευση

Από την ίδρυση της  Κourassis Εlectrical Εngineering, βασικός μας στόχος είναι πάντα να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να προσφέρουμε λύσεις μέσω της καινοτομίας, των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της ασφάλειας και της επικοινωνίας. Η επιτυχία μας έγκειται στη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού μας και στις άριστες σχέσεις που χτίζουμε με τους προμηθευτές και τους πελάτες μας διαχρονικά.

Το σημαντικότερο κεφάλαιο της Kourassis Electrical Engineering είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Στην καρδιά της εταιρείας είναι οι άνθρωποι μας, που με ζήλο, υπομονή και σεβασμό διεκπεραιώνουν καθημερινά δεκάδες αιτήματα και παρέχουν υπηρεσίες σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και σε οικιακούς χρήστες.

Βασιζόμενοι σε αυτές τις αρχές ευελπιστούμε να επεκτείνουμε περαιτέρω τις δραστηριότητες μας και να αναπτυχθούμε και σε άλλους επιχειρηματικούς τομείς μέσα στην επόμενη δεκαετία.

Κουράσης Ιωάννης
Διευθύνων Σύμβουλος