Η εταιρεία

Η Kourassis δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται δυναμικά από το 2009 σε ένα εύρος δραστηριοτήτων, όπως η εγκατάσταση οπτικών ινών (FTTx), οι εγκαταστάσεις δικτύων, τα ενεργειακά συστήματα (φωτοβολταϊκά, σταθμοί φόρτισης) και τα συστήματα ασφαλείας.

Συνδέουμε το σήμερα με το αύριο

Η εταιρεία μας επικεντρώνεται στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών βάσει προηγμένων τεχνολογιών που προσφέρουν αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας λύσεις για τη σύνδεση και τη μεταφορά δεδομένων στο διαδίκτυο, ενισχύουν τη μετάβαση προς βιώσιμες ενεργειακές λύσεις, αξιοποιούν τις δυνατότητες των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της ηλεκτροκίνησης και παρέχουν ασφάλεια.

Η τεχνογνωσία μας και η πολυετής μας εμπειρία στις εγκαταστάσεις οπτικών ινών σε κτίρια (FTTx), στη μελέτη και εγκατάσταση δικτύων και κέντρων δεδομένων, στον τομέα των φωτοβολταϊκών έργων και σταθμών φόρτισης αλλά και στα συστήματα ασφαλείας είναι ο λόγος που μας εμπιστεύονται μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα.

Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, που αυτή τη στιγμή αριθμεί περισσότερους από 200 υπαλλήλους, παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προσφέρει λύσεις σε πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα έχουμε αναλάβει την διεκπεραίωση έργων του Δημοσίου σε συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα τηρώντας όλες τις προδιαγραφές για τη διασφάλιση της ποιότητας.

Ιστορία

2009
Ίδρυση εταιρείας

Κύρια Δραστηριότητα: Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

2010
Νέες δραστηριότητες

Εγκατάσταση Δικτύων &  Συστημάτων Ασφαλείας

2011
Νέα δραστηριότητα

Εγκατάσταση & Συντήρηση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων

2017
Secure Surfers

Νέο προϊόν "Secure Surfers" για παιδική ασφάλεια στο διαδίκτυο

2018
Νέα δραστηριότητα

Εγκατάσταση Οπτικών Ινών

2019
Επέκταση εταιρείας

Επεκτείνουμε την παρουσία μας με γραφεία και εγκαταστάσεις σε Θεσσαλονίκη, Άρτα, Λαμία, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Χανιά

2021
ΣΥΖΕΥΞΙΣ & ΔΕΣΦΑ

Συμμετοχή σε έργα ΣΥΖΕΥΞΙΣ και Αναβάθμιση Φυσικής Ασφάλειας Εγκαταστάσεων ΔΕΣΦΑ

2022
Συνεργασία με ΟΤΕ

Απευθείας σύμβαση συνεργασίας με ΟΤΕ για οπτικές ίνες

Από την ίδρυση της Κourassis, βασικός μας στόχος είναι πάντα να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να προσφέρουμε λύσεις μέσω της καινοτομίας και των τεχνολογικών εξελίξεων στον τομέα της ασφάλειας και της επικοινωνίας. Η επιτυχία μας έγκειται στη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού μας και στις άριστες σχέσεις που χτίζουμε με τους προμηθευτές και τους πελάτες μας διαχρονικά.

Το σημαντικότερο κεφάλαιο της Kourassis είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Στην καρδιά της εταιρείας είναι οι άνθρωποι μας, που με ζήλο, υπομονή και σεβασμό διεκπεραιώνουν καθημερινά δεκάδες αιτήματα και παρέχουν υπηρεσίες σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και σε οικιακούς χρήστες.

Βασιζόμενοι σε αυτές τις αρχές ευελπιστούμε να επεκτείνουμε περαιτέρω τις δραστηριότητες μας και να αναπτυχθούμε και σε άλλους επιχειρηματικούς τομείς μέσα στην επόμενη δεκαετία.

Κουράσης Ιωάννης
Διευθύνων Σύμβουλος

Η Παρουσία μας

Αναπτυσσόμαστε με ταχύτατους ρυθμούς και έχουμε ήδη επεκτείνει τα γραφεία και τις εγκαταστάσεις μας σε Αττική, Μακεδονία, Ήπειρο και σε Κρήτη.

Αθήνα
Λεωφ. Λαυρίου 109, Γλυκά Νερά
Λεωφ. Κηφισίας 180, Χαλάνδρι
Λεωφόρος Σπατών

Θεσσαλονίκη
Χιλής 23, Καλαμαριά

Κρήτη
Λ. Καζαντζάκη 41, Βαμβακόπουλο, Χανιά
Αυλή Πεδιάδος, Αρκαλοχώρι, Ηράκλειο

Αλεξανδρούπολη
Επ. Οδός Αλεξανδρούπολης Παλαγιάς

Λαμία
Αρκαδίου 15

Άρτα
Μπακόλα Γώγου 50

Αθήνα
Λεωφ. Κηφισίας 180, Χαλάνδρι
Λεωφ. Λαυρίου 109, Γλυκά Νερά
Λεωφόρος Σπατών

Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά
Χιλής 23

Κρήτη
Λ. Καζαντζάκη 41, Βαμβακόπουλο, Χανιά
Αυλή Πεδιάδος, Αρκαλοχώρι, Ηράκλειο

Αλεξανδρούπολη
Επ. Οδός Αλεξανδρούπολης Παλαγιάς

Λαμία
Αρκαδίου 15

Άρτα
Μπακόλα Γώγου 50