Ιστορία

Η Kourassis Electrical Engineering δραστηριοποιείται από το 2009 στην παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών λαμβάνοντας ως γνώμονα την ασφάλεια και την ευημερία των πελατών της.

Η ιστορία της Kourassis Electrical Engineering ξεκινάει το 2009, όταν ο ιδρυτής της, Ιωάννης Κουράσης αποφασίζει να αξιοποιήσει την  πανεπιστημιακή του εκπαίδευση, την εμπειρία και τις προσωπικές του δεξιότητες για να δημιουργήσει την πρώτη του επιχείρηση στην οδό Μεταμορφώσεως 33 στο Χαλάνδρι. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται αρχικά στους τομείς των ηλεκτρολογικών μελετών και εγκαταστάσεων και στην εγκατάσταση καμερών, συστημάτων ασφαλείας, τηλεφωνικών κέντρων και φωτοβολταϊκών πάρκων.

Με αφορμή τις αυξανόμενες απαιτήσεις η προσωπική του επιχείρηση αρχίζει να αναπτύσσεται και να μεγαλώνει όπως και ο αριθμός του προσωπικού της. Το 2016 δραστηριοποιείται σύμφωνα και με τις απαιτήσεις της εποχής στον τομέα της παιδικής ασφάλειας στη χρήση του διαδικτύου.

Το 2019, μια νέα τεράστια επιχειρησιακή δομή δημιουργείται, αυτός της εγκατάστασης οπτικών ινών στις τηλεπικοινωνίες, δημιουργώντας μια νέα μεγάλη πρόκληση. Ανταποκρινόμενη στις προσδοκίες των συνεργασιών με όλους τους μεγάλους παρόχους τηλεπικοινωνιών (COSMOTE,VODAFONE,WIND), η μικρή ατομική επιχείρηση δύο χρόνια μετά μεγαλώνει ραγδαία, αυξάνοντας το ανθρώπινο δυναμικό της σε 120 άτομα μέχρι στιγμής, τον μηχανικό εξοπλισμό της και επεκτείνοντας τη φυσική παρουσία της και εκτός του Νομού Αττικής.

Σήμερα η εταιρεία διαθέτει γραφεία στην Αττική, Μακεδονία, Ήπειρο και στην Κρήτη και διαθέτει δικό της εξοπλισμό και μηχανήματα.

Ίδρυση εταιρείας - Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις 
Συστήματα Ασφαλείας σε εταιρείες και κατοικίες
Συστήματα Ασφαλείας σε Φωτοβολταϊκά Συστήματα 
Παιδική Ασφάλεια  (Secure Surfers)
Οπτικές Ίνες 
Γραφεία σε Θεσσαλονίκη, Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, Λάρισα, Λαμία, Καρπενήσι, Θήβα, Χαλκίδα, Κόρινθο, Άργος, Αίγιο και Κρήτη
Νέα Γραφεία στη Λ. Κηφισίας    
2009
2010
2011
2017
2018
2019
2021